Kultura i zabava na Pelješcu

Orebić, nedjelja, 22.5.2022. Večeras će se u župnoj crkvi Pomoćnici kršćana u Orebiću održati tradicionalni koncert u organizaciji ženske klape 'Nava' povodom blagdana Pomoćnice kršćana - zaštitnice župe i mjesnog odbora Orebić.

Jučer je u Pomorskom muzeju u Orebiću,  u prostoru čitaonice, otvorena izložba „Moda Pelješke rivijere kroz 19. stoljeće".

Nakovana već desetljećima privlači pažnju kako znanstvene zajednice tako i običnih ljudi. U krugu manjem od jednog kilometra može se pratiti povijesni kontinuitet od preko 8 tisuća godina. Prije dvadesetak godina otkriće skrivene spiljske dvorane s netaknutim ilirskim hramom izazvalo je svjetsku senzaciju.

Amaterska kazališna udruga – “Kušin” poziva djecu u uzrastu od 4 – 9 godina na predstavu “Djed Mraz je dao otkaz!” u dvorani Općine Orebić, u srijedu, 22.12.2021. s početkom u 18:30h.

Na prostoru parkirališta Lučica - Pelješka jedra traju završne pripreme za večerašnji koncert  sjvetski poznatog argentinskog tenora Joséa Curae, također skladatelja i dirigenta, te Dubrovačkog simfonijskog orkestra i drugih izvođača.

Stranica 1 od 55

Prijava korisnika

Unesite korisničko ime i lozinku