Gospodarske vijesti iz Orebića i s Pelješca

Ministarstvo poduzetništva i obrta u suradnji s Regionalnom razvojnom agencijom DUNEA-om, kao regionalnim koordinatorom, organiziraju prezentacije programa Poduzetnički impuls 2014., koje će se održati 05. ožujka 2014. u Dubrovniku, 07. ožujka 2014. u Metkoviću te 10. ožujka 2014. na Korčuli. Prezentaciju u Dubrovniku vodit će predstavnici Ministarstva poduzetništva i obrta dok će u Metkoviću i Korčuli prezentaciju voditi Centar za poduzetništvo DNŽ.

Jučer je u organizaciji TZO 'Orebić' održana edukacija za iznajmljivače privatnog smještaja - članove TZO Orebić. Edukaciji koju je realizirala Privatna srednja škola Wallner nazočilo je četrdesetak iznajmlijvača.

Jutros je u dvorani Općine Orebić održana edukativna radionica za turističke djelatnike - članove TZO Orebić. Marina Krističević - predsjednica Društva turističkih vodiča Dubrovnik i članica uprave Društva europskih turističkih vodiča (FEG) prezentirala nam je potencijale Općine Orebić iz perspektive iskusnog turističkog vodiča, te nas stručno povela u razgled dijela mjesta, kako bismo ga i mi još kvalitetnije prezentirali turistima.

Subota, 01 Ožujak 2014 13:11

Dvije glavne skupštine HTP Orebić?

Na sjednici Nadzornog odbora Hotelsko - turističkog poduzeća Orebić, dioničkog društva u državnom vlasništvu donesena je odluka o sazivanju izvanredne glavne skupštine društva za 4. travnja 2014. godine u 10 sati u hotelu Bellevue u Orebiću.

Turistička zajednica Općine Orebić poziva zainteresirane iznajmljivače privatnog smjetštaja da dana 03.03. (ponedjeljak) 2014. godine, dođu u dvoranu općine Orebić u Orebiću, u 14,00 sati.

Prijava korisnika

Unesite korisničko ime i lozinku