Gospodarske vijesti iz Orebića i s Pelješca

Na trajektnoj liniji Ploče- Trpanj od danas je došlo do manje izmjene u redu plovidbe trajekta ''Kornati'' riječke Jadrolinije koji sada preko Neretvanskog kanala ta dva mjesta umjesto sedam povezuje šest puta dnevno.

U Orebiću je održana osnivačka skupština destinacije PPS kluba Korčula- Pelješac u kojem su sve pelješke i korčulanske turističke zajednice koje su se među prvima u Hrvatskoj uključile u projekt ''Hrvatska 365'' Ministarstvo turizma kojemu je, kako je poznato, cilj produljenje turističke sezone.

Nedjelja, 31 Kolovoz 2014 18:53

Ponovno milijun noćenja na Pelješcu!

Prekjučer je na Pelješcu je zabilježeno milijuntno noćenje,a ukupni turistički promet od početka godine dosegnuo je lanjske rekordne učinke.

Nakon posljednje veće smjene gostiju proteklog vikenda na području turističkih zajednica općine Orebić, Trpanj i Janjina na odmoru je nešto više od deset tisuća gostiju, pet posto više nego potkraj kolovoza prošle godine.

TZO Orebić kandidirala je jedinstvenu turističku destinaciju naziva „Korčula & Pelješac“ HTZ za uključivanje u projekt HRVATSKA365, a navedena destinacija uključuje sve turističke zajednice s područja poluotoka Pelješca i otoka Korčule (Vela luka, Blato, Smokvica, Lumbarda, Korčula, Ston, Trpanj, Janjina i Orebić).

Prijava korisnika

Unesite korisničko ime i lozinku