Gospodarske vijesti iz Orebića i s Pelješca

Utorak, 23 Rujan 2014 10:14

Posezona još uvijek traje

I pored nepovoljnih vremenskih prilika na pelješkoj rivijeri još e na odmoru 2.200 gostiju. Najviše ih boravi u hotelima koji i dalje bilježe dobar posjet, a sve manje ih je u kampovima i u privatnom smještaju.

Turistički radnici na Pelješcu mogu biti zadovoljni rezultatima turističkog prometa koji se ostvaruje u posezoni, jer je samo na području turističkih zajednica općina Orebić, Trpanj i Janjina na odmoru 3 650  gostiju što je na razini učinaka iz lanjske rekordne godine.

Utorak, 16 Rujan 2014 12:54

Posezona po planu

Prema podacima Turističke zajednice općine Orebić na pelješkoj rivijeri još je na odmoru 3.200 gostiju što je na lanjskoj razini.

Lokalna akcijska grupa 'LAG5' započinje sutra s održavanjem ciklusa radionica koje će poslužiti kao podloga za izradu strateškog dokumenta održivog razvoja područja koje LAG5 obuhvaća (uključujući naravno cijeli poluotok Pelješac, te otok Korčulu). Prva radionica održava se u nedjelju, 13. rujna u Trpnju, a već u ponedjeljak u 18 sati održava se i radionica za područje općine Orebić u dvorani Općine u 18 sati.

Autokamp ''Nevio'' na Dubravici istočno od Orebića, koji je već godinama među najuspješnijim i najnagrađivanijim malim kampovima u Hrvatskoj, dobio je još jedno vrijedno međunardodno priznanje- Nagradu Međunarodnog udruženja za kamping i karavaning sad sjedištem u Bruxellesu u koje je učlanjeno 2 500 kampova u 36 zemalja Europe.

Prijava korisnika

Unesite korisničko ime i lozinku