Gospodarske vijesti iz Orebića i s Pelješca

Nakon hotela 'Bellevue' i 'Orsan' koji posluju u sklopu HTP Orebić ovogodišnje poslovanje zaključio je i manji hotel 'Vila Julija' u Orebiću u vlasništvu tvrtke ZMT iz Zagreba.

U proteklih je devet mjeseci na Pelješcu boravilo 149.165 gostiju i ostvareno 1.135.540 noćenja. Posjetitelja je bilo manje za jedan i pol posto nego u istom razdoblju prošle rekordne turističke godine. 

Utorak, 14 Listopad 2014 10:16

Loše stanje i u pelješkim maslinicima

Nakon završetka jedne od najslabijih berbi grožđa, jer je urod bio manji 70 posto od prosjeka, a brojni vinogradari nisu ni ulazili u vinograde, na Pelješcu je ranije nego proteklih godina počela berba i prerada maslina.

Nedjelja, 12 Listopad 2014 20:57

Još traje posezona na pelješkoj rivijeri

Prema podacima Turističke zajednice općine Orebić na pelješkoj rivijeri krajem prošlog tjedna na odmoru je bilo još 700 gostiju, šest posto više nego u istom razdoblju prošle godine.

Petak, 10 Listopad 2014 23:33

Prezentacija peljeških i vina DNŽ u Rimu

Rim - U suradnji Veleposlanstva Republike Hrvatske, i velike zasluge gđe. Ines Šprem, atašea za kulturu pri Veleposlanstvu Hrvatske u Italiji u vječnom gradu Rimu u suradnji sa Udrugom talijanskih sommeliera i časopisa Bibenda organizirana je prezentacija hrvatskih vina talijanskim trgovcima, ugostiteljima, sommelierima, novinarima u Hotelu Rome Cavalieri.

Prijava korisnika

Unesite korisničko ime i lozinku