Gospodarske vijesti iz Orebića i s Pelješca

Ponedjeljak, 05 Siječanj 2015 23:10

Turistički plan razvoja stare jezgre Orebića

Turistički ured Turističke zajednice općine Orebić dostavio nam je za objavu izvješće o tijeku izrade dokumenta vezanog za turistički plan razvoja stare jezgre Orebića. 

Jučer, 29. prosinca 2014. godine u 13,00 sati u Hotelu Hilton Imperial Hotelu održano je predstavljanje proizvoda 27 nositelja oznake 'Hrvatski otočni proizvod' s područja Županije Dubrovačko-Neretvanske na kojem su bili i nositelji te prestižne oznake s područja naše općine.

Lokalna akcijska grupa 'LAG 5' raspisala je natječaj za zapošljavanje administrativnog referenta udruge, s radnim mjestom u Orebiću, na pola radnog vremena.

Na Trgu bana Jelačića u Zagrebu danas je svečano otvoren Božićni sajam „Hrvatskog otočnog proizvoda“ gdje će Zagrepčanima i njihovim gostima, u razdoblju od 14. do 24.prosinca proizvođači s dalmatinskih otoka i poluotoka koji nose oznaku HOP /Hrvatski otočni proizvod/ nuditi svoje proizvode.

U proteklih 11 mjeseci na Pelješcu je boravilo 151 tisuća 417 gostiju i ostvareno milijun i 151 tisuća noćenja. Posjetitelja je bilo za jedan i pol posto, a noćenja za 2 posto manje nego nego u do sada rekordnoj 2013. godini. 

Prijava korisnika

Unesite korisničko ime i lozinku