Vijesti iz Orebića i s Pelješca

Na izvanrednoj izbornoj skupštini održanoj proteklog vikenda u Stonu HSLS Dubrovačko-neretvanske županije izabrao je novo vodstvo.

Danas je u općinskoj dvorani u Orebiću održan sastanak - prezentacija projekata Izgradnje obilaznice Orebića, rekonstrukcije dijela županijske ceste od buduće trajektne luke Perna do spoja s budućom obilaznicom Orebića, te Izgradnja trajektne luke Perna.

Fond za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost na svojim je stranicama objavio Javni poziv za sufinanciranje korištenja obnovljivih izvora energije (fotonaponskih sustava) u turizmu fizičkim osobama građanima – registriranim iznajmljivačima i obiteljskim poljoprivrednim gospodarstvima.

Od ponedjeljka, 28. rujna i državne trajektne i brzobrodske linije na našem području prelaze na prorijeđene, vansezonske redove plovidbe.

Iz Općine Orebić doznajemo kako će od sutra, 21. rujna započeti radovi na rekonstrukciji dijla nogostupa i kolnika u Ulici bana Josipa Jelačića, na dijelu od 'malog Konzuma' do potoka Brgujica.

Prijava korisnika

Unesite korisničko ime i lozinku