Vijesti iz Orebića i s Pelješca

Voditelj Predstavništva Europske komisije u Hrvatskoj Ognian Zlatev prisustvovao je otvorenju centra EUROPE DIRECT u Korčuli, jedanaestog po redu u Hrvatskoj te drugog po redu u Dubrovačko-neretvanskoj županiji.

Kako doznajemo iz 'Vodovoda i odvodnje', od 15. studenog privremeno će za promet biti zatvorena prometnica - Put Celestina Medovića, od ulice Petra Krešimira IV do franjevačkog samostana Gospe od Anđela.

Ovaj vikend, 12. i 13. studenog, Amaterska kazališna družina 'Kušin' iz Orebića organizira "1. susret kazališnih amatera Orebić'. Predstave se održavaju u dvorani Općine Orebić, a ulaz je besplatan.

Lokalna akcijska grupa „LAG 5“ organizira svečano otvorenje centra „EUROPE DIRECT Korčula“ koje će se održati u petak, 11. studenog 2022. godine, u kino dvorani Centra za kulturu u Korčuli s početkom u 10 sati. Na svečanom otvorenju sudjelovati će Voditelj Predstavništva Europske komisije u Hrvatskoj Ognian Zlatev, gradonačelnica grada Korčule Nika Silić Maroević, zamjenik ravnateljice DUNEA-e Bruno Bebić i voditeljica Europe Direct Dubovačko-neretvanske županije Antonija Odak.

Autoklub "Pelješac Racing" sezonu Prvenstva Hrvatske završio je dvostrukim slavljem u Kupu povijesnih automobila. Završnicom na Grobniku osigurao je prvo mjesto u poretku klubova, a Anto Prnić je još jednom pobjedom potvrdio naslov prvaka u ukupnom poretku, koji je i matematički već osigurao uspješnim nastupima u prethodnim utrkama.

Prijava korisnika

Unesite korisničko ime i lozinku