Vijesti iz Orebića i s Pelješca

Cilj gnojidbe je sačuvati tlo kao nepovratni resurs i osigurati ujednačene prinose, kvalitetu proizvoda kroz dugi niz godina.Da bi u navedenom uspjeli potrebno je sva svojstva tla(biološka, kemijska, fizikalna..)održavati u optimalnom odnosu.

Iz 'Vodovoda i odvodnje'  obavještavamo korisnike javne usluge vodoopskrbe da zbog nadolazećih niskih temperatura zaštite vodomjerila od smrzavanja i oštećenja od mraza.

Iz 'Vodovoda i odvodnje' dobili smo novu obavijest. Bez vode u Orebiću ipak nećemo biti dva dana, već od srijede, 13. siječnja od 18h do četvrtka, 14. siječnja u 15h

Iz orebićkog komunalnog poduzeća Vodovod i odvodnja javljaju kako će zbog hitnih i neodgodivih radova na vodospremi Rusković svi korisnici na području cijelog naseljia Orebić biti bez vodoopskrbe u četvrtak i petak, 14. i 15. siječnja.

Dječji vrtić Orebić poziva roditelje da sudjeluju u anketi - prikupljanju podataka kako bi se mogla izvršiti procjena potrebe i opravdanosti te zadovoljavanje uvjeta za prijavu na natječaj za sufinanciranje sredstvima EU.

Prijava korisnika

Unesite korisničko ime i lozinku