Vijesti iz Orebića i s Pelješca

U subotu, 19. ožujka, u Zaprešiću je održano državno prvenstvo u Taekwondo formama na kojem je Taekwondo klub 'Forteca' - Korčula, za koji se natječu i brojni pelješki sportaši ostvario izvrstan rezultat i u ukupnom plasmanu zauzeo drugo treće mjesto.

U petak, 18. veljače u prostorijama Općine Orebić održan je koordinacijski sastanak na temu tijeka izrade studijsko projektne dokumentacija i dokumentacije za nadmetanje razvoja vodno-komunalne infrastrukture na uslužnom području Vodvoda i odvodnje d.o.o. - ili jednostavnije rečeno kanalizacijskih sustava na području općine Orebić, na koji se često referiramo i kao na 'aglomeraciju Orebić'.

Ovdje možete pratiti izravan tonski prijenos 8. sjednice Općinskog vijeća Općine Orebić.

8. sjednica Općinskog vijeća Općine Orebć sazvana je za dan 16. ožujka 2022. (srijeda) s početkom u 9 sati u prostoriji Općine Orebić (velika dvorana).

Uz trudnu pokojnicu iz 7. stoljeća pr. Kr. pokopani i njeni daleki predci?
Nije se ni slegla prašina koju je podigla priča o otkriću brončanodobne grobnice iz vremena Trojanskog rata u Nakovani, a od tamo nam dolazi vijest o još jednom velikom otkriću. Svega 50-tak metara od spomenutog groba pronađen je još jedan grob iz starijeg željeznog doba.

Prijava korisnika

Unesite korisničko ime i lozinku