Vijesti iz Orebića i s Pelješca

Srijeda, 06 Ožujak 2013 11:53

Gospodarske vijesti

U ovoj rubrici dati ćemo prostor gospodarstvenicima sa šireg područja Orebića da besplatno promoviraju svoju djelatnost.

Srijeda, 06 Ožujak 2013 11:42

Kulturna događanja

Ovdje ćemo objavljivati najave i izvješća sa kulturnih i zabavnih događanja na našem terenu. 

Kako ih je, pogotovo izvan turističke sezone, poprilično malo, bila bi šteta da zbog eventualne neinformiranosti neko propustite. A ako ste ga već propustili, pokušat ćemo Vam izvješćem i multimedijskim materijalom dočarati dio ugođaja. 

Organizatore događanja i ovim putem pozivamo da iskoriste i naš portal za promociju svog događaja - više o tome kako možete objavljivati na našem portalu - ovdje.

Srijeda, 06 Ožujak 2013 11:16

Sport

U ovoj kategoriji pokušat ćemo Vas kvalitetno informirati o sportskim aktivnostima na našem terenu.

Utorak, 05 Ožujak 2013 12:49

Orebic.com.hr - objavljivanje informacija

Ako tražite još jedan kanal kojim biste komunicirali s javnošću, potencijalnim klijentima, ako držite da radite nešto vrijedno pozornosti naše zajednice - rado ćemo Vam besplatno ustupiti prostor na našim stranicama. Ako ste za to zainteresirani - molim pročitajte slijedećih nekoliko redaka.

Utorak, 05 Ožujak 2013 12:26

Dobro došli na portal Orebic.com.hr

Pozdrav od ekipe portala Orebic.com.hr. Želja nam je na ovim stranicama realizirati pravi lokalni portal koji će služiti prvenstveno građanima s područja Općine Orebić. Planiramo objavljivati vijesti zanimljive žiteljima ovog prostora, informacije o gospodarstvu, kulturi, sportu i politici, lokalne zanimljivosti i obavijesti. Ambicija nam je postati adresa koju će mještani Orebića, ali i Vignja, Kučišta, Lovišta, Potomja, Kune i ostalih mjesta koja Orebiću gravitiraju, svakodnevno posjećivati i na jednom mjestu pronaći kvalitetne lokalne informacije i novosti.

Stranica 277 od 277

Prijava korisnika

Unesite korisničko ime i lozinku