Vijesti iz Orebića i s Pelješca

Crveni križ Korčula ove godine se pridružio ostalim društvima Crvenog križa u provođenju akcije  „ Solidarnost na djelu"  pod motom „Suosjećam, Djelujem, Volontiram i Pomažem“. Akciju je po prvi puta  u isti dan provedena u Korčuli, Orebiću, Blatu i Smokvici u suradnji sa općinskim aktivima Crvenog križa i Klubom dobrovoljnih darivatelja  krvi Blato. Prikupljeno je 4,5 tone odjeće, 302 para cipela, 50 kompleta posteljine, 23 deke, 15 paketa hrane i 700 kn novčanih donacija . U akciji je sudjelovalo 23 volontera.
Zahvaljujemo svim ljudima koji su podržali ovu akciju, vrijednim volonterima, bez čije pomoći i humanosti ne bi uspjeli prikupiti ovoliko dobara. Zahvaljujemo vatrogascima iz Korčule i Orebića, Općini Smokvica i Blato  što su nam ustupili svoje prostorije za sabirno mjesto i na pruženoj pomoći u provođenju akcije. 
Također su nam pomogli  HTP Orebić koji nam je ustupio svoj kombi, auto prijevoznik Ivan Pecotić  koji će  dostaviti prikupljena dobra u Crveni križ Benkovac. Svima zajedno, u ime onih kojima će ova pomoć dobro doći još jedan put od srca hvala! - Crveni križ, gradsko društvo Korčula
 

Održano je prvo ročište u predstečajnoj nagodbi za hotelsko - turističko poduzeće Orebić.

Proteklog vikenda, petog i šestog listopada, održana je Međunarodna utrka na brdskim stazama Nagrada Dubrovnik 2013. "Memorijal Željko Đuratović".

Utorak, 08 Listopad 2013 10:41

Jugo i kiša ometaju jematvu

Južina s kišom, ponegdje i obilnijom, prekinula je berbu grožđa na Pelješcu koja je bila u punom jeku i dodatno zabrinula vinogradare i vinare.

Ponedjeljak, 07 Listopad 2013 15:16

I Orebić i Grk bez bodova u 4. kolu ŽNL

Odigrano je 4. kolo prve županijske nogometne lige. I Orebić i Grk su u gostima ostali bez bodova.

Prijava korisnika

Unesite korisničko ime i lozinku