Vijesti iz Orebića i s Pelješca

Velike maškare pripremaju i Trpanjci. U subotu, 1. ožujka - maškaranu povorku na rivi, a u utorak 4. ožujka dječju maškaranu zabavu.

Utorak, 04 Veljača 2014 16:55

Dobar turistički siječanj u Orebiću

Prema podacima Turističke zajednice općine Orebić u siječnju je na pelješkoj rivijeri boravilo 127 gostiju i ostvareno 1.115 noćenja što je za 31 posto više nego u istom mjesecu prošle godine.

Utorak, 04 Veljača 2014 16:46

Potpisana predstečajna nagodba HTP Orebić

Kako nas je obavijestio direktor Hotelsko-turističkog poduzeća Orebić Mladen Đeldum potpisom dužnika i vjerovnika na Trgovačkom sudu u Splitu - stalna služba u Dubrovniku potvrđena je predstečajna nagodba za tu najveću hotelijersku tvrtku u Orebiću i na Pelješcu koja je u većinskom državnom vlasništvu.

Ponedjeljak, 03 Veljača 2014 23:16

Obilježavanje sv. Vlaha u Košarnom dolu

U ponedjeljak, 3. veljače 2014.g. u kapelici Sv. Vlaha u Košarnom dolu služena je tradicionalna sv. misa u čast zaštitnika ovog malog pelješkg sela. Misu je predvodio  gvardijan franjevačkog samostana u Kuni fra. Josip Vidas.

Ponedjeljak, 03 Veljača 2014 18:43

Održana izvanredna skupština PZ Postup

Jučer je u Donjoj bandi održana izvaredna skupština Poljoprivredne zadruge Postup.

Dosadašnji upravitelj Ivica Galić je u jednoj od točaka dnevnog reda podnio izvješće o trenutnom stanju u zadruzi kao i o razlozima zbog kojih odstupa sa mjesta upravitelja.

Prijava korisnika

Unesite korisničko ime i lozinku