Vijesti iz Orebića i s Pelješca

U susret Uskrsu i uskrsnim blagdanima Gradsko društvo Crvenog križa u Korčuli u suradnji sa svojim članovima i aktivistima u Orebiću podijelilo je 15 paketa hrane i higijenskih potrepština najsiromašnijim obiteljima u orebićkoj općini.

Četvrtak, 17 Travanj 2014 12:23

Orebićki osnovci za očuvanje tradicije

Folklorna sekcija O.Š. Orebić na završnoj priredbi predstaviti će projekt pod nazivom 'Nekad i sad' koji je pokrenut radi očuvanja tradicije našeg zavičaja.

Lokalna akcijska grupa LAG5 vodila je protekli vikend svoje članove - predstavnike jedinica lokalne samouprave, komunalnih poduzeća, turističkog i poljoprivrednog gospodarstva - na studijsko putovanje na otok Krk kako bi se iz prve ruke upoznali s primjerima dobre prakse u gospodarenju otpadom, autohtonom poljoprivrednom proizvodnjom, poslovanjem OPG-ova i upravljanje zaštićenim područjima prirode.

Turistička zajednica općine Orebić Vas poziva na uskršnji doručak koji će se održati na Uskrsni ponedjeljak, 21.04.2014. s početkom u 9 sati na trgu Mimbeli. Dođite i probajte tradicionalna uskršnja jela!

Predškolci iz odgojnih skupina u dječjem vrtiću u Orebiću u ponedjeljak, 14. travnja posjetili su Franjevački samostan Uznesenja Marijina (Vele Gospe) u Podgorju. Donosimo galeriju fotografija i kratko izvješće iz vrtića:

Prijava korisnika

Unesite korisničko ime i lozinku