Vijesti iz Orebića i s Pelješca

Nedjelja, 01 Prosinac 2013 12:06

Skerac sa Sv. Marije u Orebiću

Brojna publika u dobro ispunjenoj dvorani Općine uživala je  sinoć u izvedbi komedije 'Skerac sa svete Marije' dubrovačke amaterske kazališne družine 'Kolarin'.

U Čitaonici Općine Orebić održana je u organizaciji Turističke zajednice Općine Orebić dvodnevna radionica o podizanju učinkovitosti i kvalitete usluge u turizmu.
U nedjelju, 01.12.2013. u 13:30 na igralištu Trstenica, odigrat će se utakmica 12. kola 1. ŽNL između Orebića i Maestrala iz Krvavca. Naši nogometaši se marljivo pripremaju za nedjeljni derbi, a konačna odluka o sastavu donijet će se na poslijednjem trenigu u subotu u 18:00 sati.

Današnjom radionicom u dvorani Općine Orebić završen je niz od tri edukacijske radionice za udruge u organizaciji Općine Orebić, a s ciljem omogućavanja što jednostavnijeg usklađenja udruga sa zakonskim normama, te samim tim i kvalitetnijeg apliciranja na aktualni natječaj za dodjelu financijskih sredstava udrugama Općine Orebić.

Jučer je održana peta sjednica Općinskog vijeća Općine Orebić. Ukratko - sve odluke planirane dnevnim redom su izglasane, a iz točaka informacija uglavnom su izostale žustre rasprave. Najvažnije su novosti izvijesno pokretanje 'Kave', plan privremenog preseljenja škole u prostorije 'Viganj commerce-a" iznad "Konzuma", te pokretanje postupka vezano za postavljanje montažne dvorane u Orebiću. Svjedočili smo i prvim neslaganjima među vladajućima.

Prijava korisnika

Unesite korisničko ime i lozinku