Vijesti iz Orebića i s Pelješca

U petak, 06.12.2013.g. u 17:00 sati u velikoj sali Općine Orebić odgajateljice predškolske ustanove Dječji vrtić Orebić nastavljaju dugogodišnju tradiciju poklanjanja predstave za djecu. Ove godine povodom 20. rođendana nastupaju u svojoj 10. predstavi: 'Snjeguljice'.

Božićni sajam u Strasbourgu najljepši je i najveći sajam na kome se nude razni proizvodi iz većine zemalja EU. Predstavnici  Dubrovačko – neretvanske županije Udruga Fortes sa otoka Korčule, Udruga Plavac mali, Pelješki vinski puti, Udruga za očuvanje neretvanske baštine, Županijska udruga uljara i maslinara, te udruga Liga protiv raka sa Pelješca prezentirala je bogatu ponudu sa ruralnog područja DNŽ-e,  u Hrvatskom božićnom selu na kojem Hrvatska prvi put gostuje kao nova članica EU.

Kako saznajemo iz Općine Orebić, 20. siječnja iduće godine počinju radovi na rekonstrukciji i dogradnji Osnovne škole u Orebiću.

Utorak, 03 Prosinac 2013 21:56

Ponovo proradio kamenolom u Stankovićima

Danas je u kamenolomu u Stankovićima ponovo počela eksploatacija i prerada kamena. Isporuka kamenog agregata za građevinare i građanstvo počet će početkom slijedećeg tjedna.

Lokalna akcijska grupa - LAG 5 zamolila nas je na objavu natječaja za radno mjesto - tajnika(cu) u uredu LAG-a  Orebiću.

Prijava korisnika

Unesite korisničko ime i lozinku