Vijesti iz Orebića i s Pelješca

Sinoć je uslijed jake kiše došlo do oštećenja državne ceste koja povezuje Viganj i Lovište, na predjelu Basina, te odrona na zaobilaznici Kućišta i Vignja iznad Zamošća.

Kako javlja UMO, jučer je u redovitoj akciji specijalne jedinice Poskoka 'Monte vipera' - u Stankovićima lociran, identificiran i uhićen S. S. (detalji poznati redakciji), ostarjeli vlasnik farme slinavih puževa, krivac za sve prošlogodišnje nedaće koje su pogodile naš kraj.

Jučer je u organizaciji TZO 'Orebić' održana edukacija za iznajmljivače privatnog smještaja - članove TZO Orebić. Edukaciji koju je realizirala Privatna srednja škola Wallner nazočilo je četrdesetak iznajmlijvača.

Ponedjeljak, 03 Ožujak 2014 00:39

Potomska maškarana zabava do zore - FOTO

Ove se subote maškaralo i veselilo i u Potomju. Priča kaže da su deseci veselih maškara i zoru dočekali u Zadružnom domu. Mislim da naš fotoreporter nije ostao baš tako dugo - ali bio je jako marljiv.

U utakmici Županijskog kupa Dubrovačko-neretvanske županije odigranoj prošlu nedjelju, 23.02.2014., Orebić je na domaćem terenu pobijedio Faraon rezultatom 3:1.

Prijava korisnika

Unesite korisničko ime i lozinku