Vijesti iz Orebića i s Pelješca

Stožer civilne zaštite Općine Orebić poziva građane da se pridržavaju mjera zdravstvenog nadzora i samoizolacije koje su na snazi od jučer odlukom Ministarstva zdravstva.

Odlukom načelnika, a u skladu s odlukom Vlade i preporukama nadležnih institucija Općina je propisala mjere prevencije širenja virusa COVID-19 na području Općine Orebić.

Preporuka svim građankama i građanima s područja općine Orebić pažljivo slijedite upute Stožera civilne zaštite općine Orebić koji će izdavati preporuke po uputuma epidemiologa i infektologa te županijskog Stožera civilne zaštite kako nebismo ugrozili sebe ili svoje najbliže i kako bismo kroz ovaj proces koji je vrlo ozbiljan, prošli sa što manje neželjenih situacija.

Stožer civilne zaštite Općine Orebić aktivno djeluje sukladno zakonskim obavezama i potrebama na terenu - prati situaciju u vezi s opasnošću od epidemije novog koronavirusa COVID-19 (SARS—CoV-2), te je u kontinuiranom kontaktu s nadležnim županijskim i nacionalnim tijelima. U slučaju potrebe pravodobno ćemo reagirati konkretnim mjerama na području općine Orebić.

Učilište Virtus organizira u ponedjeljak, 16. ožujka u Orebiću dopunsku izobrazbu o sigurnom rukovanju pesticidima.

Prijava korisnika

Unesite korisničko ime i lozinku