orebic.com.hr

Turističa zajednica Općine Orebić poziva svoje članove na radionicu: Turistička tura - upoznajmo Orebić, koja će se održati u subotu, 1. ožujka u 10 sati u dvorani Općine Orebić.

Ministarstvo poduzetništva i obrta, zajedno s Regionalnom razvojnom agencijom DUNEA-om, Centrom za poduzetništvo DNŽ, Razvojnom agencija Grada Dubrovnika DURA-om, Obrtničkom komorom DNŽ i HGK županijskom komorom Dubrovnik organiziraju Predstavljanje programa bespovratnih poticaja iz ''Poduzetničkog impulsa za 2014. godinu''. Predstavljanje će se održati u tri grada, a nama je najzanimljiviji termin u Korčuli, u ponedjeljak, 10. ožujka u 11 sati.

Ponedjeljak, 03 Veljača 2014 18:43

Održana izvanredna skupština PZ Postup

Jučer je u Donjoj bandi održana izvaredna skupština Poljoprivredne zadruge Postup.

Dosadašnji upravitelj Ivica Galić je u jednoj od točaka dnevnog reda podnio izvješće o trenutnom stanju u zadruzi kao i o razlozima zbog kojih odstupa sa mjesta upravitelja.

Subota, 25 Siječanj 2014 19:46

Noć muzeja u Orebiću!

Pomorski muzej Orebić pridružuje se obilježavanju Noći Muzeja, velikoj akciji Hrvatskog muzejskog društva i hrvatskih muzeja, koja će se održati u petak, 31. siječnja 2014 g.

Utorak, 21 Siječanj 2014 22:06

Pelješčani na radionici Ministarstva turizma

Predstavnici LAG-a 5, Općine Orebić te Udruge za Orebić prisustvovali su 1. tematskoj radionici za pripremu programa razvoja javne turističke infrastrukture održanoj 17. siječnja 2014 u Ministarstvu turizma.

Prijava korisnika

Unesite korisničko ime i lozinku