Ivica Dajak

Adresa internetske stranice: http://plus.google.com/116286716401853977452/

Ovaj vikend, 12. i 13. studenog, Amaterska kazališna družina 'Kušin' iz Orebića organizira "1. susret kazališnih amatera Orebić'. Predstave se održavaju u dvorani Općine Orebić, a ulaz je besplatan.

Lokalna akcijska grupa „LAG 5“ organizira svečano otvorenje centra „EUROPE DIRECT Korčula“ koje će se održati u petak, 11. studenog 2022. godine, u kino dvorani Centra za kulturu u Korčuli s početkom u 10 sati. Na svečanom otvorenju sudjelovati će Voditelj Predstavništva Europske komisije u Hrvatskoj Ognian Zlatev, gradonačelnica grada Korčule Nika Silić Maroević, zamjenik ravnateljice DUNEA-e Bruno Bebić i voditeljica Europe Direct Dubovačko-neretvanske županije Antonija Odak.

Narodna knjižnica Orebić poziva na predstavljanje romana Raskrižje" hrvatske književnice i komičarke Marijane Perinić. 

U petak, 28. listopada, s početkom u 11:30h, na rivi u Orebiću održat će se primopredaja novog komunalnog vozila za odvojeno prikupljanje otpada orebićkom komunalnom poduzeću KTD 'Bilan'.

Vozači Autokluba Pelješac racing ostvarili su izvrstan rezultat na utrkama 19. i 20. Nagrade Ragusa Racinga održane proteklog vikenda na stazi Mirinovo u Mokošici.

Prijava korisnika

Unesite korisničko ime i lozinku