Završen malonogometni turnir ‘Orebić 2015.’ – pobjednik momčad ‘Dalmatinca’ | FOTO GALERIJA

Foto: Ivica Dajak | orebic.com.hr

Orebić, 11.1.2014 – Današnjim utakmicama – finalnom i onom za treće mjesto – završeno je ovogodišnje izdanje tradicionalnog malonogometnog turnira ‘Orebić 2015.’. Turnir je i ove godine osvojila malonogometna momčad ‘Dalmatinac’.

Dalmatinac je turnir osvojio sigurnom igrom, bez imalo izgleda za momčad HNK Rât, koji su primili šest golova iako su na golu imali raspoloženog Vlaha Tešvića. Dalmatinac je slavio 6:0, a golove su postigli  Drušković 4,  te Roso i Čepo po 1. Zaslužena pobjeda Dalmatinca, koju se ove godine doslovno prošetao turnirom.

Treće mjesto pripalo je ekipi MNK Sv.Antun – Korčula, koja je sa CB Zonom ponovno odigrala veoma uzbudljivu i jako kvalitetnu utakmicu, ali ovaj put su “Antunjani” bili malo sretniji i spretniji i tako pobjedili, a također dobili i nagradu za “fairplay” ekipu, što nije po prvi put. U toj lijepoj kategoriji   imaju konstantu na ovom turniru, i neka tako nastave. Sv. Antun je svladao CB ‘Zona’ s tijesnih 5:4, golovima R.Tarle (3), M.Tolja i I.Tomića, dok su za CB Zona zabili M.Vodopić 2, te I.Milić i S.Salacan-

Najbolji strijelac je bio Damir Drušković iz Dalmatinca sa 5 golova u završnom djelu natjecanja, dok je najbolji vratar Vlaho Tešvić iz HNK Rât Kuna, koji je uvelike zaslužan za plasman svoje momčadi do finala.

Po završetku turnira, organizator “Udruga nogometni veterani Orebić”, zahvaljuje se svima koji su doprinijeli da se ovaj turnir održi:
Posebna zahvala pokrovitelju turnira Općini Orebić i načelniku gosp. Tomislavu Ančiću, supokrovitelju Turističkoj zajednici Općine Orebić, HNS-u na doniranoj opremi, Autotransu Rijeka za doprinos na lutriji, firmi “Taxi Tabo” iz Orebića, vlasniku SC “Dalmatino” gosp. Ivanu Roso,
Medijskim pokroviteljima – Radio Korčuli, Marko Polo Sportnetu, i portalu Orebic.com.hr
Svim ekipama učesnicama, a posebno našim sucima Marku i Svetku.
Vidimo se opet u Orebiću na turniru 2016 godine.

Komentiraj sa Facebook-om | Morate biti prijavljeni na Facebook u web pregledniku