Nedjelja, 16 Veljača 2014 00:35

Odigrano prvo kolo Županijskog nogometnog kupa - Orebić izbacio Grka

Napisao 
S prošlogodišnje prvenstvene utakmice Grka i Orebića u Potomju S prošlogodišnje prvenstvene utakmice Grka i Orebića u Potomju Foto: Nedjeljko Ćendo

Danas su na rasporedu bile utakmice 1. kola Županijskog nogometnog kupa. Orebić je u Potomju slavio kod Grka 0:1, a Rât je bez borbe odustao od natjecanja.

 

Ove je godine županijsko nogometno kup natjecanje u ovoj fazi raspoređeno u četiri 'nogometna centra' - od kojih je jedan Pelješac. Tako su se odmah međusobno susrela i dva kluba iz naše općine. Golom Mate Turića u 25' Orebić je na Haštriću porazio Potomje - te se plasirao u drugo kolo natjecanja. Kunovski Rât također je eliminiran - predviđena utakmica protiv Ponikava registrirana je rezultatom 0:3 za goste, jer je Rât odustao od natjecanja.

U preostaloj utakmici u NC Pelješac Faraon je u Stonu porazio domaći SOŠK rezultatom 0:2. S Pelješca u drugo kolo ulaze i Putnikovići koji su u ovom kolu bili slobodni.
Nominalno najveće iznenađenje dogodilo se u na igralištu Putnikovićima gdje je županijski drugoligaš Faraon iz Trpnja slavio nad prvoligašem SOŠK-om iz Stona . Do poluvremena mreže su mirovale, a onda su Trpanjci preko dvostrukog strijelca Mate Čutuka ( 46. I 55.min) došli do zasluženog plasmana u slijedeću rundu natjecanja.

I ovoj skupini jedna je utakmica odlučena za 'zelenim stolom'. Rat iz Kune odustao je od natjecanja, pa su Ponikve, koje su trebali biti gosti u Kuni bez borbe ušle u 2.kolo.

Poslijednja izmjena dana Nedjelja, 16 Veljača 2014 00:52

Prijava korisnika

Unesite korisničko ime i lozinku