Srijeda, 08 Siječanj 2014 12:22

Malonogometni turnir 'Orebić 2014' - poznati sudionici četvrtfinala

Napisala 
U utakmici koja je izravno odlučivala o plasmanu Lovište je bilo bolje od Grka iz Lumbarde U utakmici koja je izravno odlučivala o plasmanu Lovište je bilo bolje od Grka iz Lumbarde Foto: Ivica Dajak | orebic.com.hr

Jučer je završeno natjecanje po skupinama na malonogometnom turniru 'Orebić 2014' i u četvrtfinalu ćemo gledati zanimljive dvoboje 8 najbolje plasiranih momčadi iz prve faze natjecanja.

Tako će se u drugom krugu natjecanja susresti:

Lovište - Caffe bar Zona
Caffe bar Meteor - Dalmatinac
Torcida Kuna - Sv. Anton
NK Orebić - Putniković

Jučerašnje posljednje kolo utakmica po skupinama nije ponudilo veća iznenađenja, iako su pojedine utakmice nudile uzbuđenje mogućeg neizvjesnog raspleta. Momčadi Žrnova i Ferijalosa odlučile su ne odigrati svoju posljednju utakmicu nezadovoljni raspletom utakmice NK Orebića i Dalmatinca kojima je oboma odgovarao neodlučeni rezultat. S njima se solidarizirala i ekipa MNK Korčula čiji je sussret protiv Caffe bara Meteor stoga registriran rezultatom 0:5.

U prvoj sutrašnjoj utakmici četvrtfinala koja počinje u 15:30 sati igraju Lovište koje se u drugi krug plasiralo s maksimalne tri pobjede i Caffe bar Zona kojima su samo tri boda iz pobjede nad ekipom UMO bila dovoljna za plasman. Nakon njih, u 17:30 sati sastaju se Caffe bar Meteor i Dalmatinac. Najbolja momčad prvog dijela natjecanja - Torcida iz Kune - u 16:30 sati igra sa Sv. Antonom. Kao derbi večeri najavljena je posljednja utakmica četvrtfinala između NK Orebić i Putnikovića koja će početi u 18:30.

U dosadašnjem dijelu natjecanja najbolji strijelac je bio Mario Milović iz trpanjskog Faraona sa 9 golova a drugi je bio Mario Ivanković iz Lovišta sa 8 golova. Kako se lista strijelaca prema pravilima turnira vodi od četvrtfinala pa dalje svi igrači koji konkuriraju za titulu najboljeg strijelca sutra kreću 'od nule'.

Sve dosadašnje rezultate kao i raspored budućih susreta možete vidjeti na prikazu Marija Ćenda na stranicama UMO.

Prijava korisnika

Unesite korisničko ime i lozinku