Utorak, 08 Listopad 2013 23:39

Josip Prizmić na brdskoj utrci u Dubrovniku.

Napisao/la 
Prizmić pred startom Prizmić pred startom Foto: AK Pelješac racing

Proteklog vikenda, petog i šestog listopada, održana je Međunarodna utrka na brdskim stazama Nagrada Dubrovnik 2013. "Memorijal Željko Đuratović".

Utrka se bodovala za prvenstvo Hrvatske, BiH i Crne gore, a na natjecanju je bilo 81 prijavljen vozač. Na utrci je nastupio i vozač AK "Pelješac racing" Josip Prizmić, po prvi put s vozilom Peugeot 106. Ostvario je četvrto mjesto u klasi A6.

U subotu na treningu sam nakon problema sa kvarom na vozilu mislio da vjerovatno neću moći startati na utrci u Nedjelju, ali smo ipak uz određene napore uspili otkloniti kvar do starta utrke te sam unatoč problemima na treningu i nepoznavanju staze, automobila i lošeg odabira guma uspio završiti te  u klasi A6 ostvariti 4. mjesto. - izjavio je Josip.

Samo natjecanje je obilovalo izlijetanjima sa staze i odustajanjima, pa je u ukupni poredak utrke ušlo 60 natjecatelja. U generalnom plasmanu pobjednik je Istvan Kavecz (AK Dubrovnik) ispred Damira Mašića (AK Zagreb), a treće mjesto zauzeo je  Maro Slade (AK Dubrovnik).

Poslijednja izmjena dana Srijeda, 09 Listopad 2013 01:53

Video sadržaj

Provozajte se s Josipom na stazi Video: AK Pelješac racing

Prijava korisnika

Unesite korisničko ime i lozinku