Srijeda, 11 Lipanj 2014 18:55

Boćarski turnir prigodom obilježavanja Blagdana sv. Ante u Stankovićima

Napisao 
Organizatori ništa ne prepuštaju slučaju - teren se polijeva i ravna već danima unaprijed Organizatori ništa ne prepuštaju slučaju - teren se polijeva i ravna već danima unaprijed Foto: Ivica Dajak | orebic.com.hr

Na nedavno uređenom boćalištu u Stankovićima u četvrtak 12. i petak 13. lipnja odigrat će se boćarski turnir kojim će se, uz ostalo, obilježiti i Blagdan sv. Ante, zaštitnika ovog starog pelješkog mjesta.

Organizatori su uspjeli okupiti gotovo sve ekipe Pelješke boćarske lige, pa će se 3 utakmice igrati u četvrtak, s početkom u 17 sati (organizatori će definitivno povesti računa da sve skupa završi najkasnije u 21 sat kako bi svi nazočni mogli na televiziji pratiti kolege hrvatske sportaše u Brazilu), a 3 u petak.

Kako se u petak tradicionalnom pučkom feštom slavi i sam Blagdan sv. Ante, uz dobru atmosferu na boćalištu, očekuje vas i dobra atmosfera van njega, janjetina, alkoholna i bezalkoholna osvježenja, a one koji ostanu nešto duže - i jedna od popularnijih pučkih fešti ovog kraja, uz bogatu lutriju, glazbu uživo i dobru atmosferu duboko u noć.

 

Prijava korisnika

Unesite korisničko ime i lozinku