Pelješki sport

Kuna, 3.3.2019. Nogometaši kunovskog Râta koji se natječe u 2. županijskoj nogometnoj ligi pred svojom su publikom boljim izvođenjem udaraca s bijele točke eliminrao županijskog prvoligaša Orebić iz kup natjecanja.

Split (03.03.2019.) - U Splitu je danas, u organizaciji ASK-a, održano zimsko prvenstvo Hrvatske u bacanjima, na kojem se Marija Tolj, Orebićanka i članica zagrebačkog AK Dinamo - Zrinjevac, okitila s još dvije zlatne medalje, ovaj put u seniorskoj konkurenciji.

U Zagrebu 02.02.2019.godine na Seniorskom dvoranskom prvenstvu Hrvatske Marija Tolj bila je uvjerljivo najbolja bacačica kugle bacivši15.66 metara.

Nedjelja, 13 Siječanj 2019 01:26

Osobni rekord i zlato u kugli Marije Tolj

Jučer, u subotu 12. siječnja, na Dvoranskom prvenstvu Hrvatske za mlađe seniore održanom u Zegrebu, naša orebićanka (članica AK Dinamo-Zrinjevac) - od ove godine mlađa seniorka Marija Tolj ostvarila je novi osobni rekord i osvojila prvo mjesto.

U neizvjesnom finalu, nakon rezultata 4:4, boljim izvođenjem sedmeraca momčad 'Orebić trading-a' porazila je orebićki 'Tippin' te  osvojila ovogodišnji tradicionalni malonogometni turnir 'Orebić 2019.'

Prijava korisnika

Unesite korisničko ime i lozinku