Pelješki sport

Taekwondo klub 'Forteca' nam sa zadnja tri turnira na kojima su sudjelovali donosi odlične rezultate.

Nakon uspješnog sudjelovanja na 39. međunarodnoj jedriličarskoj regati u Sredozemlju dugoj 606 nautičkih milja sa startom i ciljem u glavnom gradu Malte La Valletti na povratku za Orebić nalazi se jedrilica Munjek F tvrtke Dustom Sails iz Zagreba na kojoj su među šesteročlanom posadom i dva člana pomorsko-športske udruge Peliška jedra u Orebiću Darko Prižmić i Hrvoje Opačak.

Na prvom danu natjecanja Kupa i ekipnog prvenstva Hrvatske za juniore i juniorke u Zagrebu održanog 19. i 20.5.2018. Marija Tolj je u diciplini bacanje diska 1kg hicem od 53.30 metara osvojila prvo mjesto i 12 bodova.

U subotu, 12. svibnja, na terenima SC 'Dalmatino' na Dubravici održan je  tradicionalni malonogometni turnir vatrogasnih društava kojeg prigodom blagdana sv. Florijana - zaštitnika vatrogasaca priređuje DVD Orebić.

Proteklog vikenda u Sarajevu je održan plesni festival 'InterDance Fest'. Među brojnim natjecateljima na 'Inter Dance Festu' nastupile su i naše mažoretkinje iz Orebića, te u jakoj međunarodnoj konkurenciji  ostvarile izvrsne rezultate.

Stranica 1 od 19

Prijava korisnika

Unesite korisničko ime i lozinku