Sretan Vam blagdan Pomoćnice kršćana

Pelješki sport

U subotu, 19. ožujka, u Zaprešiću je održano državno prvenstvo u Taekwondo formama na kojem je Taekwondo klub 'Forteca' - Korčula, za koji se natječu i brojni pelješki sportaši ostvario izvrstan rezultat i u ukupnom plasmanu zauzeo drugo treće mjesto.

Predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza posjetio je u ponedjeljak Orebić i nogometno igralište na Trstenici, gdje je s domaćinima - načelnikom Tomislavom Ančićem i predsjednikom nogometnog kluba Orebić Mariom Vekićem razgovarao o donaciji umjetne trave za orebićko nogometno igralište.

Nedjelja, 08 Ožujak 2020 17:28

Marija Tolj otvorila sezonu hicem preko 60m

Split 7. ožujka. Prvog dana Zimskog bacačkog prvenstva Hrvatske, koje se u organizaciji ASK-a održava u Splitu disk je bacala i naša Orebićanka Marija Tolj.

U nedjelju, 1. ožujka u Zaprešiću je održano državno prvenstvo u taekwondo formama, na kojem je uspješno nastupio  Taekwondo klub Forteca - Korčula koji djeluje i na području općine Orebić.

Sportski portal otoka Korčule i Pelješca 'Marko Polo Sport' poziva sve zainteresirane na Svečanu godišnju dodjelu Nagrada 'Sportski Markopolist 2019' koja će se održati 19. veljače (srijeda) s početkom u 19 sati.

Stranica 1 od 22

Prijava korisnika

Unesite korisničko ime i lozinku