Orebić.com.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice i prilagodio sustav oglašavanja.

Pelješki sport

U organizaciji jedriličarske sekcije pomorsko-športske udruge 'Peliška jedra' u Orebiću u Pelješkom kanalu pred orebićkom lukom održana je jedriličarska regata u klasi Optimist koja se bodovala za kup Hvatske u toj disciplini.

 U skladu s pomorskom tradicijom u Orebiću danas očekuju sudionike 37. južnodalmatinske jederiličarske regate koju od 4. do 6. ovog mjeseca pod pokroviteljstvom ''atlantske plovidbe'' zajednički organiziraju jedriličarsko društvo ''Orsan'' u Dubrovniku i pomorsko- športska udruga ''Peliška jedra'' u Orebiću.

 U Zagrebu 8.i 9. srpnja 2017. godine održano je pojedinačno prvenstvo Hrvatske za seniorke na kojem je nastupila i naša orebićanka, juniorka Marija Tolj (1999.).

%PM, %15 %711 %2017 %18:%Lip

Drugi Čiringito tuna kup

U organizaciji vlasnika popularnog viganjskog ugostiteljskog objekta Čiringito Dina Dalmatina i jedriličarske sekcije pomorsko-športske udruge 'Peliška jedra' u Orebiću održava se natjecanje u jedrenju na dasci u diciplini slalom za Drugi Čiringito kup.

Slovenska Bistrica, 27.5.2017. - Na međunarodnom seniorskom atletskom mitingu trostruka državna rekorderka - juniorka Marija Tolj osvojila je broncu u bacanju diska 1 kg.

Stranica 1 od 17

Prijava korisnika

Unesite korisničko ime i lozinku