Sponzorirani članci

Pročitajte obraćanje biračima kandidata na listi Mosta nezavisnih lista, Ivice Dajaka iz Stankovića.  Zašto se kandidirao, što može obećati biračima i zašto bi baš za njega glasali u nedjelju:

Putnička agencija Croatia Holidays iz Orebića traži radnicu ili radnika za rad u mjenjačnici/agenciji u Orebiću u srpnju, kolovozu i rujnu.

 Mato Tomljanović, Mostov kandidat za europaralamentarne izbore, i Ivica Dajak, vijećnik Mosta u Skupštini Dubrovačko-neretvanske županije, ovog su se tjedna u Orebiću družili s biračima, te pojasnili za što će se Most boriti u Europarlamentu.

26.5. održavaju se izbori za EU parlament. Izađimo za bolju budućnost naše djece, za hrvatsko zdravstvo europskih standarda, za bolje korištenje europskih fondova, za načelo jednakih plaća za jednak rad na istom radnom mjestu.

Kako je najavljeno iz Porezne uprave - od 9. siječnja ove godine ukida se podrška za starije protokole za enkripciju (šifriranje) u sustavu fiskalizacije zbog čega je potrebno ažurirati programe na naplatnim uređajima korisnika.

Stranica 1 od 2

Prijava korisnika

Unesite korisničko ime i lozinku