Četvrtak, 07 Studeni 2013 13:11

Susret s Ivicom Ursićem u crkvi Pomoćnice kršćana

Napisao 
Prošlogodišnji susret s Ivicom Ursićem u Orebiću Prošlogodišnji susret s Ivicom Ursićem u Orebiću foto: Župa Pomoćnice kršćana - Orebić

U nedjelju, 17. studenog 2013.g. u župnoj crkvi Pomoćnice kršćana u Orebiću, bit će susret s Ivicom Urisćem, uz sv. Misu u 17 sati.

Izvrsna je to prigoda uživo se sresti s čovjekom koji za seeb najradije kaže da je Svjedok, Kristov svjedok.

Ivica Ursić neovisni je katolički novinar i publicist iz Splita. Bio je fizički radnik, turistički vodič, novinar, voditelj na nekolicini splitskih radija. Utemeljio je Radio Sunce, koje djeluje u KBC Split u sklopu Lige za borbu protiv raka. 

Poznat je po emisiji Uvijek nedjeljom - Nikad nedjeljom.
Napisao je i knjigu 'Sva moja sidra' - o vlastitom iskustvu pobjede nad zloćudnom bolesti -  kako kaže - knjigu o teškoj dijagnozi koja je postala privilegija, o nesebičnom milosrđu i Božjoj ljubavi, knjiga koja po autorovu svjedočenju želi pružiti nadu očajnima, hrabrost malodušnima i vjeru nevjernima, osvijetliti životni put i učvrstiti sidro koje drži našu životnu lađu.
 
Za sebe, međutim, prije svega navedenog naglašava da je suprug, otac, sin, brat, djed i dijete Božje. U tim relacijama traži smisao svojeg postojanja.
Poslijednja izmjena dana Četvrtak, 07 Studeni 2013 20:01

Prijava korisnika

Unesite korisničko ime i lozinku