Četvrtak, 23 Ožujak 2017 12:17

Toni Marelić kandidat SDP-a za načelnika Općine Orebić

Napisao 
Na svečanoj sjednici Općinskog vijeća povodom Dana općine Na svečanoj sjednici Općinskog vijeća povodom Dana općine Foto: I. Dajak \ - Orebić.com.hr - arhiva

Općinski odbor SDP-a Općine Orebić odlučio je na predstojećim lokalnim izborima za načelnika Općine Orebić kandidirati Tonija Marelića.

Četrdesetčetverogodišnji Toni Marelić djelatnik je Hrvatskih pošta, kao član orebićkog SDP-a izabran je u Općinsko vijeće Općine Orebić, a u aktualnom sazivu izabran je i za predsjednika tog tijela, koju dužnost obnaša i danas.

SDP je donio odluku da na izbore izlazi samostalno, a još uvijek nisu odlučili o kandidatu za zamjenika načelnika. Kao i druge orebićke lokalne političke opcije tek trebaju predstaviti i kandidacijsku listu za Općinsko vijeće.

Tako smo nakon aktualnog načelnika Tomislava Ančića iz HSLS-a, te HDZ-ovog Darija Krističevića dobili i trećeg kandidata za načelnika na predstojećim lokalnim izborima. Sve najsvježije i najtočnije informacije o lokalnim izborima na području Općine Orebić i dalje pratitei na vašem i našem portalu - Orebić.com.hr.

Poslijednja izmjena dana Četvrtak, 23 Ožujak 2017 13:48

Prijava korisnika

Unesite korisničko ime i lozinku