Predizborno obraćanje biračima Nezavisne liste Tomislava Jurjevića

Predizbornim priopćenjem birače je na izbore pozvala i Kandidacijska lista grupe birača nositelja Tomislava Jurjevića:

Drage sumještanke i sumještani,

Hvala vam što ste nam dali priliku da predstavimo naš Program, našu viziju Orebića koji je puno više od prolazne stanice za Korčulu. Nadamo se da smo vam jasno prezentirali naše stavove i kandidate. Dali smo si truda i predstavili vam jedan program koji je prije svega realan. Program koji će generirati i rast prihoda, i nova radna mjesta, ali i brigu za mlade i brigu za starije.

Želimo pohvaliti naše protukandidate na korektnoj kampanji. Žao nam je što nisu prihvatili naš prijedlog da zajednički organiziramo sučeljavanje na kojem bismo javno odmjerili kvalitete kandidata i programa te pružili jasnu sliku našim biračima.

Za kraj Vas još jednom pozivamo da ovu nedjelju izađete na izbore – jer demokracija počiva na svakome od nas i na svakome od nas uistinu leži odgovornost da ode na svoje biračko mjesto i razborito odabere vlastitu budućnost.
Odaberite budućnost koja će se temeljiti na volji, znanju i iskustvu onih koje ćete odabrati da vam služe – ne da vama vladaju. Onima koju su vam ponudili projekte kao odgovor na probleme. Onima koji vam ne nude isprazna obećanja, već istinu i volju za promjenama na bolje!

Komentiraj sa Facebook-om | Morate biti prijavljeni na Facebook u web pregledniku