Ponedjeljak, 03 Travanj 2017 15:58

Predizborne aktivnosti: orebićki HDZ jučer posjetili kolege iz Podravine, sutra ugošćuju ministra Butkovića

Napisao 
Orebićki i podravski HDZ-ovci pokraj 'Pisanice od srca' Orebićki i podravski HDZ-ovci pokraj 'Pisanice od srca' Foto: I. Dajak | Orebić.com.hr

Orebićki ogranak Hrvatske demokratske zajednice aktivno je krenuo u predizborne aktivnosti za predstojeće lokalne izbore.

Tako je jučer, 2. travnja, Općinski odbor orebićkog ogranka HDZ-a ugostio prijatelje i kolege iz Koprivničko - križevačke županije. Zamjenik župana Koprivničko - križevačke županije Darko Sobota, politički tajnik Županijskog odbor-a HDZ-a Koprivničko-križevačke županije Miroslav Kovačić, te član predsjedništva tog tijela Mirko Perok došli su podržati HDZ-ova kandidata za načelnika Općine Orebić Darija Krističevića, te su proveli vrijeme u druženju s orebićkim kolegama. Fotografirajući se uz uskrsno jaje - 'pisanicu od srca' koju je Sobota još 2013. uručio Općini Orebić, a koja se nalazi pred orebićkom župnom crkvom gosti su istaknuli kako 'Ovim ugodnim druženjem povezuju našu morsku i kontinentalnu Hrvatsku, te i u budućnosti očekuju nastavak uzajamne podrške."

Sutra u utorak, 4. travnja, orebićki HDZ ugostit će još jednog stranačkog kolegu - ministra mora, prometa i infrastrukture Olega Butkovića. Susret s ministrom organiziran je u 10 sati u čitaonici Napredak u zgradi Pomorskog muzeja u Orebiću.

 

Poslijednja izmjena dana Ponedjeljak, 03 Travanj 2017 16:12

Prijava korisnika

Unesite korisničko ime i lozinku