Četvrtak, 25 Rujan 2014 15:41

Pola izvješća s pola sjednice OV - tonski zapis s 'drugog poluvremena' prekinute 10. sjednice OV

Napisao 
S prvog dijela 10. sjednice - u žaru borbe i turističke sezone, zametnuli smo i fotografije s drugog dijela S prvog dijela 10. sjednice - u žaru borbe i turističke sezone, zametnuli smo i fotografije s drugog dijela Foto: Ivica Dajak | orebic.com.hr

U subotu, 26. srpnja, održao se nastavak prekinute 10. sjednice Općinskog vijeća Općine Orebić. Kako je došlo do manjih tehničkih poteškoća pri snimanju i prenošenju sjednice (pa je za pripremu tonskog zapisa trebalo više vremena), a volonteri koji prate rad Vijeća za orebic.com.hr žive od turizma, te krajem srpnja rade i po 20 sati dnevno - tonski i tekstualni izvještaj nisu bili gotovi na vrijeme - te smo zbog neaktualnosti materijala gotovo odustali od objave.

Ipak, potpunosti radi, donosimo ga danas - te ga svi koji prate lokalnu orebićku politiku mogu u miru poslušati, dok čekaju izravan prijenos, ili pak izvješće s aktualne - 11 sjednice, koje ćemo pripremiti do kraja ovog tjedna.

Sad je i naša internet arhiva snimki sjednica potpuna, te nedvojbeno možemo kazati kako su posjetitelji portala mogli kvalitetno pratiti svih 10 sjednica OV općine Orebić - a koje su i danas dostupne u arhivi portala. Tamo su također i konstituirajuća, te svečana sjednica OV prigodom Dana Općine 2014., koja je također dostupna i kroz videozapis.

Ispod članka možete poslušati kompletnu tonsku snimku drugog dijela 10. sjednice Općinskog vijeća.

 

10. sjednica Opcinskog vijeca 2014 - 2 by Orebic.Com.Hr on Mixcloud

Poslijednja izmjena dana Četvrtak, 25 Rujan 2014 15:44

Prijava korisnika

Unesite korisničko ime i lozinku