×

Upozorenje

JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 521

Politika

Sjednica Općinskog vijeća ipak će se održati večeras s početkom u 19.30 u dvorani Općine Orebić umjesto u 18:30 kako je prethodno objavljeno na portalu.

Večeras će se u 19:30 u dvorani Općine Orebić održati treća sjednica Općinskog vijeća. Na dnevnom redu su među ostalim izviješće o primopredaji izvršne vlasti, poslovanje Bilana, poslovanje PZ Dingač...

Evo nakon što smo ponešto odmorili od politike - još malo politike. S malim zakašnjenjem donosimo postizborno priopćenje predsjenika OO Hrvatske demokratske zajednice Tomislava Jurjevića, objavljenim na njegovom web sajtu prije nekoliko dana.

Kao što smo u nekoliko navrata najavljivali, danas je održana prva sjednica Općinskog vijeća Općine Orebić. Donosimo kratko izvješće, kompletan tonski zapis sjednice, te galeriju fotografija.

Danas u 18 sati održava se konstituirajuća sjednica novog saziva Općinskog vijeća Općine Orebić. Sjednica je javna, a oni koji ne stignu u dvoranu Općine Orebić izravan tonski prijenos mogu pratiti na orebic.com.hr

Radio orebic.com.hr

Prijava korisnika

Unesite korisničko ime i lozinku