Sretan Vam blagdan Pomoćnice kršćana

Politika

Ove se nedjelje organiziraju drugi izbori za EU parlament u lijepoj našoj - prvi u kojima biramo zastupnike za puni mandat u tom tijelu Europske unije.

Od danas počinje teći četrnaestodnevni rok za prijavu kandidacijskih lista za izbore članova Vijeća u jedanaest mjesnih odbora u orebićkoj općini, koji su zakazani za 15. lipnja ove godine.

U nedjelju, 5. svibnja održana je deveta sjednica Općinskog vijeća Općine Orebić. Pripremili smo vam kratko izvješće, cjelovit tonski zapis, te galeriju fotografija.

Održanom izbornom skupštinom 3. svibnja u Orebiću je ustrojena Općinska organizacija mladeži Hrvatske demokratske zajednice. 

Tko će primiti nagrade Općine Orebić ove godine?  Koliko se i kako planira zadužiti Općina Orebić? Tko će u Općini Orebić dodjeljivati koncesijskia odobrenja? Kako ćemo ubuduće koristiti groblja i pogrebne usluge?  Kada biramo neposredna vodstva mjesnih odbora? Što ćemo ovaj put slušati pod točkom razno? O svemu tome raspravljat će se i odlučiti na sjednici Općinskog vijeća koja je sazvana za ponedjeljak, 5. svibnja u 18:30 sati.

Radio orebic.com.hr

Prijava korisnika

Unesite korisničko ime i lozinku