Sretan Vam blagdan Pomoćnice kršćana

Politika

U nedjelju, 15. lipnja, održavaju se izbori za članove vijeća mjesnih odbora na području općine Orebić. Orebić.com.hr putem portala pozvao je nositelje kandidacijskih lista i/ili čelništvo lokalnih ogranaka stranaka da se na portalu predstave priopćenjem za javnost, a ukoliko uspijemo, organizirat ćemo i sučeljavanje u četvrtak ili petak. Iako priopćenja još očekujemo, htjeli bismo pomoći kandidatima, pokazujući im koje su teme našim čitateljima najzanimljivije, najvažnije - tako što ćete za njih 'glasovati' u anketi na našem portalu.

U nedjelju, 15. lipnja održat će se izbori za članove vijeća mjesnih odbora na području općine Orebić. Zašto izaći? Tko su kandidati? Za što se zalažu različite opcije?

Općinsko izborno povjerenstvo već jutros je objavilo kandidacijske liste za izbor članova vijeća mjesnih odbora. Pogledajte kratak pregled, te preuzmite cjelovite kandidacijske liste.

Četvrtak, 29 Svibanj 2014 23:41

Živo u Općini do kasno u noć...

Večeras je bilo živo u uredima Općine Orebić, gdje djelatnici Izbornog povjerenstva sve do ponoći zaprimaju liste kandidata za izbore za članove vijeća mjesnih odbora.

15. lipnja održat će se izbori za članove vijeća mjesnih odbora na području Općine Orebić. Zadnji rok za predaju kandidacijskih lista je danas, 29. svibnja do ponoći.

Radio orebic.com.hr

Prijava korisnika

Unesite korisničko ime i lozinku