Politika

Tko će primiti nagrade Općine Orebić ove godine?  Koliko se i kako planira zadužiti Općina Orebić? Tko će u Općini Orebić dodjeljivati koncesijskia odobrenja? Kako ćemo ubuduće koristiti groblja i pogrebne usluge?  Kada biramo neposredna vodstva mjesnih odbora? Što ćemo ovaj put slušati pod točkom razno? O svemu tome raspravljat će se i odlučiti na sjednici Općinskog vijeća koja je sazvana za ponedjeljak, 5. svibnja u 18:30 sati.

Petak, 25 Travanj 2014 20:35

Skup HDZ-a Općine Orebić

U petak, 25. travnja, u dvorani Općine Orebić održan je skup Hrvatske demokratske zajednice na kojem su sudjelovali saborski zastupnik Branko Bačić, dožupanica Marija Vučković, te predsjednik Mladeži HDZ-a Dubrovačko - neretvanske županije Joško Cebalo.

Iz Općinskog odbora Hrvatske demokratske zajednice pozivaju članove, simpatizere i zainteresiranu javnost na sastanak s vodstvom općinskog i županijskog HDZ-a.

Osma sjednica aktualnog saziva Općinskog vijeća protekla je u sedam od osam točaka - bez posebnih uzbuđenja. Gotovo sve su odluke izglasane jednoglasno, a u rijetkim raspravama oporba je tek minimalno kritizirala vladajuću koaliciju.

Osma sjednica Općinskog vijeća Općine Orebić sazvana je za ovu subotu, 29. ožujka u 18:00 sati. Uz niz izvješća za prošlu godinu koje bi vijećnici trebali prihvatiti zaključcima, izdvajamo Odluku o raspisivanju izbora za članove vijeća mjesnih odbora na području Općine Orebić, za koje se očekuje kako će se radi ekonomičnosti održati na isti dan kada i izbori za EU parlament.

Radio orebic.com.hr

Prijava korisnika

Unesite korisničko ime i lozinku