Sretan Vam blagdan Pomoćnice kršćana

Politika

Večeras je u dvorani Općine Orebić održano sučeljavanje nositelja kandidacijskih lista za vijeće MO Orebić. Pogledajte galeriju fotografija i poslušajte što pojedine liste nude kao viziju budućnosti našeg mjesta.

Nositelji kandidacijskih lista za mjesne odbore koje biramo u nedjelju, večeras će imati priliku, zadnji put prije izborne šutnje, obratiti se biračima. Učinit će to na sučeljavanju u dvorani Općine s početkom u 19:30 sati.

Večeras nam je pristiglo i priopćenje kandidacijske liste Hrvatske Demokratske Zajednice za vijeće MO Orebić. Kao i dosadašnje, njihovu poruku biračima prenosimo u cijelosti:

U nedjelju se održavaju izbori za članove vijeća mjesnih odbora. U Orebiću se natječu četiri liste. Izaći na izbore uvijek je korisno za demokraciju, a još korisnije je ako znate koga i zašto zaokružiti. Kako izbori za članove vijeća mjesnih odbora ugalvnom ne dobijaju dovoljno pozornosti, nekad se nemamo na temelju čega odlučiti, ne možemo donijeti informiranu odluku. Stoga će portal orebic.com.hr sutra u dvorani Općine Orebić organizirati sučeljavanje nositelja kandidacijskih lista.

Sinoć je u dvorani Općine Orebić održan stranački skup, te osnivačka izborna skupština zajednice žena HDZ-a 'Katarina Zrinski'. Nazočnima je predstavljena i kandidacijska lista HDZ-a za mjesni odbor Orebić.

Radio orebic.com.hr

Prijava korisnika

Unesite korisničko ime i lozinku