Sretan Vam blagdan Pomoćnice kršćana

Politika

Jučer je održana dvanaesta po redu sjednica ovog saziva Općinskog vijeća Općine Orebić. Kako je jedina točka 'otpala' s dnevnog reda, sjednica je privedena kraju u rekordnih 30 minuta, tijekom kojih smo uglavnom slušali prepucavanje oporbe i predsjednice vijeća.

U ponedjeljak, 13.10., s početkom u 18 sati, u dvorani Općine Orebić održat će se dvanaesta po redu sjednica ovog saziva Općinskog vijeća.

U četvrtak, 25. rujna, održana je 11. sjednica aktualnog saziva Općinskog vijeća Općine Orebić,. Donosimo kratko izvješće, kompletnu tonsku snimku i ponešto fotografija.

U subotu, 26. srpnja, održao se nastavak prekinute 10. sjednice Općinskog vijeća Općine Orebić. Kako je došlo do manjih tehničkih poteškoća pri snimanju i prenošenju sjednice (pa je za pripremu tonskog zapisa trebalo više vremena), a volonteri koji prate rad Vijeća za orebic.com.hr žive od turizma, te krajem srpnja rade i po 20 sati dnevno - tonski i tekstualni izvještaj nisu bili gotovi na vrijeme - te smo zbog neaktualnosti materijala gotovo odustali od objave.

U četvrtak, 25. rujna u 18:30 u dvorani Općine Orebić održat će se 11. sjednica aktualnog saziva Općinskog vijeća. Na tapetu je niz zanimljivih tema poput Odluke o izradi izmjena i dopuna prostornog plana Općine Orebić - temeljnog dokumenta upravljanja prostorom na području općine - koji utječe na gospodarstvo i život žitelja općine.

Radio orebic.com.hr

Prijava korisnika

Unesite korisničko ime i lozinku