Politika

Priveli smo kraju blic predizbornu anketu uz predsjedničke izbore. Kad bi naši anketni rezultati bili izborni - u drugom bi se krugu sučelili Ivan VIlibor Sinčić i Kolinda Grabar Kitarović.

Petak, 26 Prosinac 2014 00:34

Kako će u nedjelju birati Orebić?

Odlučili smo iz znatiželje ponuditi blic anketu posjetiteljima portala. Koga ćete birati u nedjelju za hrvatskog predsjednika/cu? Anketa je anonimna, a glas možete dati samo jednom!

Tijekom izravnog tonskog prijenosa 13. sjednice općinskog vijeća općine Orebić na zadnjem vijećničkom pitanju u kojem se spominje TZO Orebić i njezini djelatnici, sudionici rasprave su iznijeli svoj stav koji može dovesti u zabunu Vaše slušatelje obzirom da sudionici u raspravi navode neistine i pogrešne interpretacije.

U petak, 19. prosinca održana je 13. sjednica aktualnog saziva Općinskog vijeća općine Orebić. Na dnevnom su redu bili rebalans proračuna iz 2014., proračun za 2015., izvješće o kupnji brodica i odluka o pozajmici 'Bilanu' u tu svrhu, zaključak o dohrani plaža i još 9 točaka dnevnog reda.

Za petak 19. prosinca u 16:30 sati, sazvana je 13. sjednica aktualnog saziva Općinskog vijeća. Na dnevnom redu su rebalans proračuna za 2014., proračun za 2015., ali i druge zanimljive odluke.

Radio orebic.com.hr

Prijava korisnika

Unesite korisničko ime i lozinku