Politika

U četvrtak, 25. rujna u 18:30 u dvorani Općine Orebić održat će se 11. sjednica aktualnog saziva Općinskog vijeća. Na tapetu je niz zanimljivih tema poput Odluke o izradi izmjena i dopuna prostornog plana Općine Orebić - temeljnog dokumenta upravljanja prostorom na području općine - koji utječe na gospodarstvo i život žitelja općine.

U radnom posjetu Orebiću boravio je Jakša Puljiz, zamjenik ministra Regionalnog razvoja i europskih fondova Branka Grčića.

A na UMO-vom beach party-u neće, ili barem ne bi trebali biti vijećnici Općinskog vijeća Općine Orebić. Oni bi već sutra u 9 sati, u dvorani Općine Orebić trebali nastaviti 10 sjednicu Općinskog vijeća započetu prošle subote.

U subotu je u 9 ujutro započela, još uvijek nedovršena sjednica Općinskog vijeća Općine Orebić.  Sjednica je prekinuta dogovorom vijećnika, nakon što su je spontano, jedan po jedan, napustila nekolicina vijećnika vladajuće koalicije, te su vijećnici oporbenog HDZ-a burno reagirali i tražili da se uspostavi kvorum ili prekine sjednica. 

Sutra će se, u nešto neuobičajenom terminu, u 9 sati ujutro, održati 10. sjednica Općinskog vijeća Općine Orebić.

Radio orebic.com.hr

Prijava korisnika

Unesite korisničko ime i lozinku