Politika

Za petak 19. prosinca u 16:30 sati, sazvana je 13. sjednica aktualnog saziva Općinskog vijeća. Na dnevnom redu su rebalans proračuna za 2014., proračun za 2015., ali i druge zanimljive odluke.

Nakon što su nas o ostavci na stranačke dužnosti i članstvo u Hrvatskoj stranci prava - dr. Ante Starčević obavijestili predsjednik orebićke podružnice Kazimir Opačak, te dvojica općinskih vijećnika, danas doznajemo kako je i načelnik Općine Orebić dao ostavku na dužnost predsjednika Županijskog vijeća HSP-as, te istupio iz stranke.

Kazimir Opačak, kao predsjednik ogranka, te vijećnici Anto Radović i Mario Vekić kao članovi Hrvatske stranke prava dr. Ante Starčević podnijeli su ostavke na sve dužnosti i članstvo u stranci.

I predsjednica Općinskog vijeća općine Orebić odlučila se svoje stavove komunicirati priopćenjem za javnost. U njemu rezimira svoj dosadašnji rad na čelu Općinskog vijeća, te se osvrće na događanja oko 12. sjednice Općinskog vijeća. Priopćenje objavljujemo u integralnom obliku.

Općinski odbor Hrvatske demokratske zajednice i Klub vijećnika HDZ-a općine Orebić uputili su priopćenje za javnost s oštrim osvrtom na događanja na zadnjoj sjednici Općinskog vijeća. Tvrde: "Predsjednica Općinskog vijeća Općine Orebić neometano radi  i protiv zakona i protiv volje većine – funkcionira li vlast u Orebiću?"

Radio orebic.com.hr

Prijava korisnika

Unesite korisničko ime i lozinku