Četvrtak, 16 Travanj 2015 23:20

Svečana primopredaja medicinskih uređaja - FOTO

Napisao 
Potpisivanje ugovora o donaciji Potpisivanje ugovora o donaciji Foto: Ivica Dajak | orebic.com.hr

Orebić, 16.4. - Na prigodnoj svečanosti održanoj jutros u Oreibću predsjednica Lige protiv raka Korčula-Pelješac-Lastovo-Mljet dr. Nadija Franulović predala je na korištenje hitnoj službi u orebićkoj ambulanti dva najmodernija medicinska uređaja.

Uređaji su vrijedni 170.800 kn. To su defibrilator - monitor za održavanje vitalnih funkcija srca i pluća, te hematološki brojač za mjerenje krvi, a kojima se bitno poboljšava zdravstvena skrb na ovom dijelu Pelješca.

Oba aparata donacija su Lige zavodu za hitnu medicinu Dubrovačko-neretvanske županije, a novac je prikupljen tijekom brojnih dobrotvornih akcija koje su organizirali njeni ogranci - među njima i pelješki ogranak u orebićkoj, trpanjskoj i janjinskoj općini.

Primopredaji su uz medicinsko osoblje u ambulanti i hitnoj službi u Orebiću i Korčuli i brojne članice pelješkog ogranka Lige protiv raka nazočili ravnatelj Zavoda za hitnu medicinu Dubrovačko-neretvanske županije Luka Lulić, načelnik Općine Orebić Tomislav Ančić i dugogodišnji predsjednik Lige dr. Ante Komparak.

 

Poslijednja izmjena dana Četvrtak, 16 Travanj 2015 23:28

Galerija slika

Galerija sadrži još slika - klikni za prikaz svih slika na servisu Flickr

Prijava korisnika

Unesite korisničko ime i lozinku