Četvrtak, 14 Studeni 2013 21:45

Radionica za udruge Općine Orebić

Napisao 
Svi sudionici današnje edukacije u istom kadru (osim jednog koji je fotografirao) Svi sudionici današnje edukacije u istom kadru (osim jednog koji je fotografirao) Foto: Ivica Dajak | orebic.com.hr

Danas je u 16 sati u dvorani Općine Orebić održana radionica za predstavnike udruga. Tema je bila prijava na natječaj Općine Orebić za dodjelu sredstava za projekte i programe udruga.

Radionicu je vodila Marija Roglić, a zbog malog broja sudionika protekla je u neformalnoj atmosferi i živoj diskusiji predavačice i predstavnika udruga.

Od gotovo 60 udruga koje djeluju na prostoru Općine Orebić, nazočili su predstavnici tek četiri udruge:  Hrvatskog doma Viganj, Vaterpolo kluba KVAŠK, te dvije novoosnovane - Sportskog društva Viganj, te Udruge za tehničku kulturu Orebić.

Zanimljivo je napomenuti da na području Općine djeluje oko 60 udruga (športskih klubova, udruga građana...), od čega samo u Orebiću 27, a primjerice u Potomju (uključujući Dingač) - 13. Čini se kako je čelništvo većine udruga današnju edukaciju smatralo nepotrebnom, ili će konkurencija za proračunska sredstva Općine Orebić ove godine biti vrlo mala.

Prijava korisnika

Unesite korisničko ime i lozinku