banner id most 2020


Četvrtak, 14 Studeni 2013 21:45

Radionica za udruge Općine Orebić

Napisao 
Svi sudionici današnje edukacije u istom kadru (osim jednog koji je fotografirao) Svi sudionici današnje edukacije u istom kadru (osim jednog koji je fotografirao) Foto: Ivica Dajak | orebic.com.hr

Danas je u 16 sati u dvorani Općine Orebić održana radionica za predstavnike udruga. Tema je bila prijava na natječaj Općine Orebić za dodjelu sredstava za projekte i programe udruga.

Radionicu je vodila Marija Roglić, a zbog malog broja sudionika protekla je u neformalnoj atmosferi i živoj diskusiji predavačice i predstavnika udruga.

Od gotovo 60 udruga koje djeluju na prostoru Općine Orebić, nazočili su predstavnici tek četiri udruge:  Hrvatskog doma Viganj, Vaterpolo kluba KVAŠK, te dvije novoosnovane - Sportskog društva Viganj, te Udruge za tehničku kulturu Orebić.

Zanimljivo je napomenuti da na području Općine djeluje oko 60 udruga (športskih klubova, udruga građana...), od čega samo u Orebiću 27, a primjerice u Potomju (uključujući Dingač) - 13. Čini se kako je čelništvo većine udruga današnju edukaciju smatralo nepotrebnom, ili će konkurencija za proračunska sredstva Općine Orebić ove godine biti vrlo mala.

Radio orebic.com.hr

Prijava korisnika

Unesite korisničko ime i lozinku