Četvrtak, 26 Listopad 2017 22:43

Predsjednica u Orebiću - susret s vinarima u Hotelu Bellevue

Napisao 
Doček predsjednice pred hotelom Bellevue Doček predsjednice pred hotelom Bellevue Foto: I. Dajak | Orebić.com.hr

U sklopu aktivnosti u Dubrovačko-neretvanskoj županiji u kojoj ovaj tjedan i formalno radi Ured predsjednice, predsjednica Republike Kolinda Grabar Kitarović danas je posjetila i Orebić.

U orebićkom hotelu Bellevu na radnom se ručku sastala se s vinarima Dubrovačko-neretvanske županije. Na susret su stigli vinari od Konavala do Komarne, Pelješca i otoka, a s područja Općine Orebić upravitelj kunovske zadružne vinarije Niko Meštrović. Uz vinare, ručku su nazočili i predstavnici Županije: župan Nikola Dobroslavić, njegov zamjenik Joško Cebalo, predstavnici Općine Orebić - načelnik Tomislav Ančić i predsjednik Općinskog vijeća Mario Vekić, te saborski zastupnik HDZ-a Branko Bačić.

Predsjednica je od najmlađih domaćina u orebićkoj nošnji primila cvijeće, te se srdačno pozdravila s nazočnima i osobljem hotela.

Nakon druženja vinarima Predsjednica se obratila nazočnim novinarima, a uz dojmove sa sastanka odgovorila je na pitanje o vrućoj temi Agrokora, govoreći o detaljima ugovora o 'roll-up' kreditu koji su danas procurili u javnost: 'Za taj ugovor nisam znala. Sve što znam koliko i vi, ono što sam pročitala u medijima. Mislim da je ovo upravo jedno od pitanja kojima bi se trebalo pozabaviti saborsko povjerenstvo', čime je zauzela prilično drugačiji stav od onog hrvatske Vlade i Premijera. Predsjednica je policijskim brodom nastavila na Korčulu gdje je tokom dana održala niz sastanaka, posjeta i drugih aktivnosti.

Kako je izgledao posjet predsjednice u Bellevue-u pogledajte u foto galeriji (radni ručak bio je zatvoren za objektive kamera i foto aparata):

Poslijednja izmjena dana Četvrtak, 26 Listopad 2017 23:10

Prijava korisnika

Unesite korisničko ime i lozinku