Četvrtak, 12 Travanj 2018 10:04

Poziv građanima da sudjeluju u određivanju lokacija za nadzor brzine kretanja vozila

Napisao/la 
Ilustracija Ilustracija Photo: MUP RH

Iz P.U. dubrovačko-neretvanske županije dobili smo priopćenje kojim se pozivaju svi zainteresirani građani da predože lokacije za nadzor brzine kretanja vozila.

Pozivaju se  građani da predlože lokacije nadzora brzine kretanja vozila. Prometna policija će na prometnicama Policijske uprave dubrovačko-neretvanske i ove godine provoditi 24-satnu akciju pojačanog nadzora brzine kretanja vozila. Akcija će se provoditi 18./19. travnja kontinuirano na velikom broju lokacija, u naseljenim mjestima i izvan njih pri čemu će se koristiti svi raspoloživi uređaji za nadzor brzine kretanja i maksimalno raspoloživi broj policijskih službenika.

Radi ostvarenja ciljeva akcije te senzibiliziranja javnosti o ovoj problematici i ove godine pozivamo građane da od danas, 4. travnja do 12. travnja 2018. godine predlože lokacije na području Policijske uprave dubrovačko-neretvanske na kojima smatraju da je potrebno nadirati brzinu kretanja vozila.
Svoje prijedloge možete dostaviti na našu e-mail adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.. Svi pristigli prijedlozi će se analizirati, a potom od pristiglih prijedloga odabrati lokacije pogodne za nadzor brzine.

Još jednom naglašavamo da je nepropisna i neprilagođena brzina jedan od glavnih uzroka stradavanja u prometnim nesrećama, a poglavito onim s najtežim posljedicama. Ovom akcijom želi se podići razina svijesti kod vozača u odnosu na brzinu, ali i poštovanja ostalih prometnih propisa kako sudionici u prometu ne bi ugrozili svoju sigurnost i sigurnost ostalih sudionika u prometu.

Poslijednja izmjena dana Četvrtak, 12 Travanj 2018 11:34

Prijava korisnika

Unesite korisničko ime i lozinku