Od sutra kreće intenzivniji rad Dječjeg vrtića Orebić – pogledajte informacije i upute za roditelje!

Foto: DV Orebić

Sutra, u ponedjeljak 25. svibnja započinju s intenzivnijim radom svi objekti Dječjeg vrtića Orebić, a sukladno ublaženim mjerama koje omogućavaju uključivanje sve djece upisane u vrtić.

Rad će biti organiziran prema uputama Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, pa molimo roditelje da se pridržavaju aktualne organizacije. Detaljnije o organizaciji rada, načinu dovođenja i dolaska po djecu i sl. u obavijesti na službenoj web stranici Vrtića. Sukladno uputama HZJZ sada je moguće i ‘naknadno’ od 1. lipnja uključiti djete u vrtić uz prethodnu najavu odgojiteljicama.

Ovim početkom rada Dječji vrtić Orebić također će završiti aktivnosti programa ‘Vrtić kod kuće’ koje su provodili putem platforme Viber. Sadržaje programa ‘Vrtić kod kuće’ uskoro će preseliti na drugu platformu, a grupe kao kanal komunikacije ostaju otvorene za eventualne obavijesti.

Plaćanje sudjelovanja roditelja u ekonomskoj cijeni vrtića aktivira se od 1. lipnja. Ukoliko roditelji odluče ostaviti dijete kod kuće, odnosno ispisati ga iz vrtića do kraja ove pedagoške godine, trebaju do 27.5. poslati elektroničkom poštom poslati obavijest o ispisu djeteta, te će, također e-mailom dobiti obrazac koji treba istim putem vratiti do 27. svibnja kako bi se realizirao ispis i prestanak plaćanja.

Detaljne informacije o svim temama, još jednom, možete pronaći na  obavijesti na službenoj web stranici Vrtića.

 

Komentiraj sa Facebook-om | Morate biti prijavljeni na Facebook u web pregledniku