Srijeda, 12 Studeni 2014 10:24

Mobilno šaltersko vozilo MUP-a u petak 14.11. na rivi u Orebiću

Napisao 
Šaltersko vozilo gostovalo je u Orebiću u ožujku Šaltersko vozilo gostovalo je u Orebiću u ožujku Foto: Ivica Dajak | orebic.com.hr - arhiva

Nakon nešto više od pola godine, Orebić će ponovno posjetiti mobilno šaltersko vozilo Ministarstva unutarnjih poslova, pa ćemo tako, barem tog dana, na rivi moći odraditi dio poslova za koje inače moramo potegnuti u Ston ili Korčulu.

Vozilo će raditi od 9 do 15 sati, na parkiralištu na rivi u Orebiću, a iz MUP-a pozivaju građane da iskoriste mogućnost šalterskog ureda te ishode potrebne osobne isprave, s obzirom da u navedenom uredu mogu prijaviti i odjaviti prebivalište i boravište, podnijeti zahtjev za osobnu iskaznicu, putovnicu, vozačku dozvolu te registrirati vozilo.

Nažalost, još uvijek nismo dobili informaciju o eventualnim budućim posjetama šalterskog vozila, pa smo dojma da sve još uvijek ostaje na pilot projektu - jednom vozilu koje obilazi sve hrvatske županije. Osim u Orebiću, mobilno šaltersko vozilo radit će i u Janjini – 12. studenoga od 9 do 15 sati kod Doma kulture, te Trpnju – 13. studenoga od 9 do 15 sati na parkingu na rivi.

 

Poslijednja izmjena dana Srijeda, 12 Studeni 2014 13:27

Prijava korisnika

Unesite korisničko ime i lozinku