Novosti - Orebić - Pelješac - regija

Srijeda, 14 Svibanj 2014 13:54

Britanski novinari posjetili Pelješac

Protekljih je dana u organizaciji Jadranskih luksuznih hotela skupina vodećih engleskih novinara posjetila Pelješac kako bi se upoznali sa enološkom ponudom ove regije.

Srijeda, 14 Svibanj 2014 13:40

Počinje radionica poljskog jezika

U organizaciji poljskog surferskog kluba u sklopu turističkog naselja u Perna u Kućištu, danas u čitaonici 'Napredak' u prizemlju pomorskog muzeja u Orebiću, počinje radionica poljskog jezika koja će se u vremenu od 18:00 do 19:30 sati održavati i u iduće tri srijede, 21. i 28. ovog mjeseca te 4. lipnja.

Vinogradari i vinari iz Potomja, Pijavičina i drugi iz Pelješke župe, koji na vinorodnom području Dingača uzgajaju vinsku sortu plavac mali i od toga grožđa proizvode vrhunsko vino Dingač, obilježavaju danas 50. obljetnicu njegove međunarodne zaštite. 

U petak, 9. svibnja, svečanom sjednicom Općinskog vijeća, koju je slijedilo druženje uz prigodnu zakusku, obilježen je Dan općine Orebić. Dodijeljene su i nagrade Općine Orebić, za životno djelo, te za postignuća u protekloj godini.

U petak, 9 svibnja, u sklopu obilježavanja Dana općine Orebić, svečano je obilježen početak radova na rekonstrukciji i izgradnji škole, te izgradnji školske dvorane.

Prijava korisnika

Unesite korisničko ime i lozinku