Novosti - Orebić - Pelješac - regija

Sutra će tridesettroje predškolaca DV Orebić nastupiti na 13. olimpijskom festivalu dječjih vrtića Dubrovačko - neretvanske županije koji će se održati u Veloj luci od 14:15 sati.

Okružen pelješkom mladošću, vrijednim djelatnicima orebićkog Maxi Konzuma  i 50 paleta skupljene humanitarne pomoći bio sam ponosan što sam makar mali dio ove lijepe priče. Odaziv građana bio je fantastičan, a nadmašila ga je samo spremnost i neumornost volontera koji su ovu vrijednu ideju pretočili u stvarnost.

Veliko bravo svima - volonterima, građanima koji nesebično darivaju! Tvrtkama i ustanovama koje izlaze u susret svim vrstama pomoći. Sutra u isto vrijeme na istim mjestima. Uz jednu malu napomenu - u konzultaciji s djelatnicima Hrvatskog Crvenog križa dodatno smo uskladili popis potrebne pomoći. Stoga za sutra molimo da ne donosite odjeću, a naglasak stavljamo na ihgijenske potrepštine!

Volonteri različitih peljeških udruga koji skupljaju pomoć za stanovništvo pogođeno poplavama, osigurali su punktove na još više mjesta na Pelješcu. Tako sada pomoć možete donijeti u Orebić, Viganj, Lovište, Potomje, Kunu i Trpanj.

Humanitarna akcija započeta u nedjelju poslijepodne iz sata u sat animira sve više volontera koji žele pomoći ljudima u mjestima ugroženim poplavama.

Prijava korisnika

Unesite korisničko ime i lozinku