Novosti - Orebić - Pelješac - regija

U akciju prikupljanaj pomoći stanovništvu na poplavljenim područjima uključila se i Matica umirovljenika općine Orebić izdvojivši od članarina za tu svrhu dvije tisuće kuna.

U Dobrovoljnom vatrogasnom društvu Kuna koje pokriva područje Pelješke župe jučer su uvedene pojačane mjere protupožarne zaštite i danonoćna dežurstva.

Prije nekoliko dana primili smo pismo čitatelja portala, koji je prateći pisanje o događanjima u svom kraju, uočio na našem portalu fotografiju orebićkog HGSS-ovca Josipa Tomašića koji je sudjelovao u evakuaciji stanovništva, te odlučio pismom na našem portalu zahvaliti Josipu, Darku Prižmiću i drugim članovima HGSS-a koji su u teškim trenucima bili na pomoći njegovom kraju. Pismo prenosimo u cijelosti:

Elektrojug javlja kako će zbog radova na mreži, bez struje biti potrošači koji se napajaju preko trafo stanice Oskorušno.

Iz KTD Bilan saznajemo kako slijedećeg tjedna, točnije od 2. do 6. lipnja planiraju provođenje akcije sakupljanja glomaznog otpada na području cijele općine Orebič.

Prijava korisnika

Unesite korisničko ime i lozinku