Novosti - Orebić - Pelješac - regija

Jučer je Facebook stranica našeg i vašeg portala 'prevalila' jubilej od 1.000 lajkova na toj popularnoj društvenoj mreži.

Mogu li pelješčani povlašteno katamaranom u Split? Ili Korčulani trajektom u Ploče? Pitanja su koja su ostala nejasna nakon donošenja novog pravilnika o korištenju tzv. "otočkih karata", a koji stupa na snagu 1. siječnja iduće godine.

Nakon nešto više od pola godine, Orebić će ponovno posjetiti mobilno šaltersko vozilo Ministarstva unutarnjih poslova, pa ćemo tako, barem tog dana, na rivi moći odraditi dio poslova za koje inače moramo potegnuti u Ston ili Korčulu.

Konzultantska tvrtka 'UHY savjetovanje' iz Splita organizirala je u suradnji s Lokalnom akcijskom grupom LAG5 u Orebiću radionicu o europskim fondovima i kako se iz njih mogu povući novci za realizaciju razvojnih i drugih projekata.

Na zajedničkoj sjednici Upravnog i Nadzornog odbora Dobrovoljnog vatrogasnog društva Orebić utvrđen je program proslave 50. godišnjice osnivanja i rada društva koje danas okuplja 80 operativnih članova.

Prijava korisnika

Unesite korisničko ime i lozinku