Novosti - Orebić - Pelješac - regija

Predškolska ustanova Dječji vrtić Orebić obavještava zainteresirane roditelje za upis  predškolske djece s područja općina Orebić, Trpanj i Janjina da mogu prijaviti svoju djecu  za 2014/15. pedagošku godinu.

Danas se obilježava 23. godišnjica osnivanja Pelješkog odreda, jedne od prvih organiziranih postrojbi Hrvatske vojske na jugu Hrvatske, kroz koju je tijekom Domovinskog rata prošlo više od 700 branitelja s Pelješca i zapadnog dijela Dubrovačkog primorja.

Stručna suradnica u Ministarstvu regionalnog razvoja i europskih fondova Lili Mekterović Ružić, koja u ime ministra Branka Grčća prati dogradnju zgrade Osnovne škole Orebić i uz nju školske športske dvorane posjetila je Orebić.

Petak, 06 Lipanj 2014 23:08

LAG5 na 'turneji' područjem djelovanja!

Danas je LAG5 počeo s obilaskom prostora djelovanja udruge - s ciljem što boljeg upoznavanja svih zainteresiranih dionika s LAG-om, LEADER programom i ulozi ove lokalne akcijske grupe u ruralnom razvoju u našoj županiji.

Petak, 06 Lipanj 2014 22:02

Slovačke novinarke u posjeti Orebiću

Orebić i njegovu okolicu posjetile su slovačke novinarke Alžbeta Capkova i Lucija Lukušova, urednice i suradnice časopisa "Harmonia" i "Novi Čas pre ženi" koji se tiskaju u Bratislavi i rado čitaju u Slovačkoj.

Prijava korisnika

Unesite korisničko ime i lozinku