Novosti - Orebić - Pelješac - regija

Prema podacima službe korporativnih komunikacija i marketinga riječke Jadrolinije u prošloj je godini na trajektnim linijama koje spajaju Pelješac s kopnom, Korčulom i Mljetom prevezeno milijun 256.980 putnika i 468.110 vozila, što je povećanje od 4 posto.

Od 1. veljače KTD Bilan primjenjuje novi Cjenik odvoza miješanog i biorazgradivog komunalnog otpada - s novom cijenom 'obvezne minimalne usluge' za kućanstva, ali i novim, višim cjenama za gospodarske korisnike.

Odlukom upravnog odbora lokalne akcijske grupe Lag 5 a nakon provedenog natječaja za provedbu mjere 1.1.4. 'Potpora razvoju malih poljoprivrednih gospodarstava' novčane potpore u iznosu od 111 678 kuna dobilo je 15 obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava na Pelješcu, Korčuli, Lastovu i dubrovačkom Primorju.

Jučer je u dvorani Općine Orebić održana tribina o pravima hrvatskih branitelja - s naglaskom na novosti iz Zakona o hrvartskim braniteljima iz Domovinskog rata i članovima njihovih obitelji

Ponedjeljak, 21 Siječanj 2019 08:51

Tribina o pravima hrvatskih branitelja

U petak 25.01.2019. s početkom u 16:00 sati u dvorani Općine Orebić održati će se tribina o pravima hrvatskih branitelja.

Prijava korisnika

Unesite korisničko ime i lozinku