Novosti - Orebić - Pelješac - regija

Matica umirovljenika Općine Orebić tradicionalno na Međunarodni dan žena za svoje članice u orebićkoj i trpanjskoj općini organizira izlet danas za njih 62-ije u Konavle.

Prema podacima Turističke zajednice općine Orebić u siječnju i veljači na pelješkoj rivijeri je boravilo 336 gostiju i ostvareno 3.076 noćenja, što je usporedbi s istim razdobljem prošle godine 12, odnosno 50% više.

Izaslanstvo Općine Orebić predvođeno predsjednikom Općinskog vijeća Marijom Vekićem s predstavnicima Općinske turističke zajednice, osnovnih škola u Orebiću i Kuni, Lige protiv raka, razvojne agencije ORA i peljeških vinara s klapom Geta od 1. do 6. ožujka boravit će u općini Montescudaio u talijanskoj pokrajini Toscani.

U ponedjeljak 25. veljače 2019. godine u čitaonici 'Napredak' u Orebiću održati će se akcija darivanja krvi pod nazivom 'I tvoja kap pomaže život tkati'.

Do početka ovogodišnje turističke sezone bit će završena druga od tri faze dvogodišnjeg programa uređenja najveće, najpoznatije i najposjećenije plaže Trstenica u Orebiću.

Prijava korisnika

Unesite korisničko ime i lozinku