Novosti - Orebić - Pelješac - regija

Na predstojećim izborima za predsjednika(cu) Republike, koji će se održati 28. prosinca, mještani Borja i Podobuča glasovat će u DV 'Orebić', dok će oni koji su do sada svoje biračko pravo ostvarivali u hotelu 'Bellevue', ovaj puta to moći učiniti u zgradi Općine Orebić.

Župan Nikola Dobroslavić i zamjenik pročelnika Maro Kristić primili su predsjednika Udruge 'Poslovni klaster - hrvatski otočni proizvod' Ivana Nimca i članove s Pelješca i Korčule, proizvođače orginalnih proizvoda koji nose oznaku Hrvatski otočni proizvod.

Članovi i simpatizeri HDZ-a, te štovatelji prvog hrvatskog predsjednika prigodnim su programom obilježili danas u Orebiću 15. godinšnjicu njegove smrti.

Nestali P.B., koji je jučer odlutao u nepoznatom smjeru iz Doma za psihički bolesne odrasle osobe pronađen je danas nešto prije 14 sati nakon opsežne potrage provedene jučer i danas.

Blato, 9.12.2014. U popodnevnim satima utorka je u Blatu na Korčuli organizirana potraga za nestalim P.B. (1938.) iz Kaštela koji je odlutao u nepoznatom pravcu iz Doma za psihički bolesne odrasle osobe.

Prijava korisnika

Unesite korisničko ime i lozinku